Na een wel zeer geslaagd WK vrouwenvoetbal bleef het intro filmpje maar in mijn hoofd zitten. Dat moest toch na te maken zijn, nou ja, niet het filmpje, maar wel het beeld met die neon strepen.

WK 2019
WK 2019

Met dit voorbeeld ging ik aan de slag. Na een snelle gedachten gang langs alle instellingen die ik had maakte volgens mij een filter uit Topaz Studio de meeste kans om een goed resultaat te geven. Na zoeken door de snelle instellingen kwam ik al snel bij een snelfilter wat in de buurt kwam. Door wat instellingen te veranderen kwam ik tot het gewenste resultaat. Uiteraard wilde ik hem toch iets dynamischer hebben dus heb ik de instelling wat meer laten reageren op licht wat tussen de huizen door kwam. Uiteindelijk kwam ik tot onderstaand resultaat wat ik mooi en contrastrijk vond.

Welcome Home Orange Lionesses
Welcome Home Orange Lionesses

De titel er bij is in het Engels omdat ik alles bij mijn foto’s op andere websites in het Engels presenteer. Het is namelijk een internationaal gezelschap. Dit geeft nog eens aan dat het zeker de moeite waard is om het gratis programma eens te proberen.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: