Vandaag heb ik een film gemaakt met mijn laatste straatfoto’s. De video staat op Youtube maar uiteraard kun je hem ook hier bekijken.

Het geheel word begeleid door Frippertronics, een gitaarstijl uitgevonden door Robert Fripp. In deze versie is hij verdienstelijk uitgevoerd door een ander en geplaatst in het Public Domain.

Omdat straatfoto’s wat mij betreft ook ontstaan met de gratie van de aanwezige elementen zijn ook mijn straatfoto’s in het Public Domain geplaatst wat betekend dat iedereen ze mag gebruiken maar wel met bronvermelding.

Wil je nog wat kwijt over de video? Dan kun je altijd een reactie plaatsen op Youtube of contact met mij opnemen via het contactformulier.

Dit is al video 21, alle video’s met straatfoto’s staan ook in een playlist. Die zie je onder aan de pagina zodat je de lijst vanaf hier kunt afspelen of individuele filmpjes kunt kiezen. Die nieuwste video is de start van de playlist.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: