2021

Op naar 2021

Zo is het 2020 en zo is het voorbij. Nog een paar dagen en dan wisselen we weer van jaar. Een nieuw jaar en weer een aantal veranderingen.

De eerste verandering is er eigenlijk al, de vertaling van de website doe ik niet meer. Tegenwoordig kunnen moderne browsers inhoud voor je vertalen en is het dus zonde qua tijd en inspanning om het op de website te doen. Verder ben ik bezig de webshop nieuw leven in te blazen. hij is een aantal jaren slapende geweest maar ik heb nu een aantal concrete plannen om de webshop wat meer te vullen. Daarnaast ga ik meer abstract werk maken die toch wat meer vrijheid geeft om mooie dingen te maken met kleuren.

Let's All Fly Away
Let’s All Fly Away

De website is op dit moment stabiel en blijft voorlopig zoals hij is. Ik ben er tevreden mee. Qua onderwerpen is het maar net wat zich voordoet en wat mijn aandacht trekt.

Ik hoop dat jullie blijven lezen en kijk eens in de webshop, wellicht dat er wat voor je bij zit. De webshop helpt de kosten van de website wat terug te verdienen.

On My Way To 2021
Oh ja, mijn nieuwe profielfoto gaat momenteel skyhigh, Klik maar op de foto om het te zien.

Voor een ieder een heel gelukkig, gezond en vrij 2021.

Het is alleen maar eerlijk om te delen: