Ik heb in Bulgarije de nodige straatfoto’s gemaakt en het waren er nu genoeg om een video van te maken. Alle foto’s zijn gemaakt met de Sony RX100, geoptimaliseerd met DXO Photolab en de zwart wit foto’s zijn omgezet met DXO Filmpack 5 naar Ilford XP2 film met bijbehorende korrel voor de sfeer.

In Bulgarije is het over het algemeen gemakkelijk foto’s maken. Mensen kijken er niet raar van op als ke ze fotografeert. Alleen moet je wel oppassen dat je niet overal foto’s mag maken. Zo werd ik in een winkelcentrum op mijn schouder getikt door een beveiliger toen ik daar foto’s wilde maken. Het kan ook zijn dat hij over ijverig was maar dat kan ik niet meer achterhalen.

Je kan de video hier onder bekijken maar je kunt ook meer bekijken op mijn Youtube kanaal.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: