Help

Muziek voor film

Ooit ben ik begonnen met het maken van video’s van mijn straatfoto’s. Inmiddels zijn er al veel filmpjes geplaatst, de meesten met muziek van anderen. Ik heb het maken van muziek nu weer zelf opgepakt en dit is de eerste versie van een filmpje over een “nervous breakdown”. Ik gebruik hiervoor diverse software zoals ik al een in een eerder artikel heb beschreven. op enig moment zal ik dat wat uitdiepen zodat je daar wat tips uit kan halen voor goede audio software die gratis is. Hier onder mijn laatste werk op Soundcloud. Je mag het vrij downloaden en gebruiken.

In de toekomst zullen er wel producties bij komen die wat beter in het gehoor liggen, of in ieder geval rustiger zijn als dit nummer, maar ja, deze was ook wel heel specifiek.

Buiten Soundcloud kun je mijn muziek ook vinden op Pixabay en Bandlab, waar ik ook de gratis productie omgeving Cakewalk vandaan heb. Je kunt op deze sites uiteraard ook eens bij anderen kijken, met name op Pixabay is alle muziek gratis te downloaden.

Hier onder nog de link naar dezelfde muziek op Bandlab. Kun je vergelijken hoe de verschillende links er uit zien. Pixbay ondersteunt het embedden nog niet.

In een volgend artikel zal in nog eens wat tips geven voor het opzetten van je eigen studio.

Het is alleen maar eerlijk om te delen: