Funny Walks

Muziek nu ook op Youtube

Ik was begonnen met muziek maken voor video’s. Na een tijdje had ik meer muziek als video’s waardoor ik heb besloten mijn muziek ook op Youtube te publiceren met visualisaties. Dit zijn bewegende beelden op muziek. Ik sluit hier onder de eerste 2 producties in zodat je ze vanaf deze website kunt bekijken.

Heartbeat Of Mother Earth (take care of it!)

Deze eerste is ook meteen wel een speciale, mijn eerste lange stuk en Ambient muziek. Leuk om te maken en natuurlijk uitermate geschikt voor dit soort beelden. De tweede is wat experimenteler.

Funny Walks

De tweede video heeft muziek die ik heb gemaakt met Glitchmachines. Dit zijn synthesizers die zijn gericht op het ontwerpen van een nieuw geluid. Sound Design is de term die daar meestal voor wordt gebruikt. Een experimenteel uiterlijk van de video is daarom ook wel gepast.

In de toekomst hoop ik nog veel meer van deze producties te publiceren zodat dit maar een voorproefje is. Blijf de website volgen als je meer wilt zien!

Het is alleen maar eerlijk om te delen: