Noodgedwongen kon ik een periode niet ver van huis. Ik wilde echter wel graag foto’s maken dus ik besloot dit te gaan doen op wandelingen in mijn eigen woonplaats, in dit geval Wervershoof. Het heeft mij verrast hoe leuk dit eigenlijk is. Je gaat je woonplaats door andere ogen bekijken en dan zie je pas hoe veel er te zien is.

Er is een mix ontstaan van verschillende soorten fotografie:

Zoals je ziet, dicht bij huis, maar wel een zeer groot scala aan mogelijkheden die eigenlijk spontaan waren ontstaan. Het loont dus zeer de moeite om in je eigen dorp of stad eens rond te gaan lopen en opvallende dingen te fotograferen. Als je stad of dorp klein is beperk je dan niet tot één onderwerp, zie de lijst hier boven. Dan zul je zien dat er dicht bij huis eindeloos veel dingen zijn te fotograferen!

Hier onder als voorbeeld mijn foto’s dicht bij huis in Wervershoof.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: