Vrebzingwekkend en leuk

Ontdek veel nieuws in je woonplaats

Noodgedwongen kon ik een periode niet ver van huis. Ik wilde echter wel graag foto’s maken dus ik besloot dit te gaan doen op wandelingen in mijn eigen woonplaats, in dit geval Wervershoof. Het heeft mij verrast hoe leuk dit eigenlijk is. Je gaat je woonplaats door andere ogen bekijken en dan zie je pas hoe veel er te zien is.

Er is een mix ontstaan van verschillende soorten fotografie:

  • Straatfotografie

  • Landschapsfotografie

  • Portretten

  • Dierenfotografie

Hier onder als voorbeeld mijn foto’s dicht bij huis in Wervershoof.

Ook voor je uitgezocht!

De berichten gaan voor een deel over het zelfde onderwerp, misschien zit de gouden link er voor jou tussen. We hebben ze al vast voor je uitgezocht zodat je gemakkelijk meer kunt lezen over dit onderwerp.