Enige tijd geleden werd ik benaderd of ik de gebruiksrechten voor een foto van me wilde verkopen. Dat ging heel netjes via het contact formulier van mijn website. Na enig heen en weer mailen over de prijs werden we het eens en stuurde ik de foto op in volledig formaat. Ik had gevraagd naar de plaatsing van de foto en vandaag kreeg ik bericht van het ontwerpburo, dat hem had aangekocht, dat hij is geplaatst op de website van een projectontwikkelaar in Macedonië, Garnet Recidence.

Al met al ben ik best blij met het resultaat. De aanpassingen met de tekst zijn elegant uitgevoerd en tot mijn verrassing is de foto de binnenkomer van de website geworden. Hier onder het voorbeeld van beide versies van de foto, eerst zonder website, daarna de versie zoals hij op de website is geplaatst.

The Natural Frame
Garnet Residence

Een mooi voorbeeld hoe de foto is te gebruiken zonder hem te veel geweld aan te doen door Buro Koudijs, die de uitvoering heeft verzorgd.

Wil je ook gebruiksrechten van een foto van mij voor een bepaald doel? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: