Nu eens iets totaal anders. Er is net het tijdschrift uitgekomen waarin ook een aantal foto’s van mij staan. Jaamzin Creative is een Amerikaanse website waar creatief werk van over de hele wereld word getoond. Ze geven dus ook boeken uit en deze kun je op de website bekijken of downloaden. Mijn foto’s staan op bladzijde 8. Je kunt ook gratis een hoge resolutie PDF aanvragen of het tijdschrift tegen kosten laten afdrukken. Uiteraard was ik zeer verheugd met de uitnodiging, vooral toen ik zag wat voor werk nog meer was geselecteerd.

Je kunt het boek hier bekijken of via Jaamzin. Voor de mooiste weergave zou ik het boek downloaden in hoge resolutie door het aan te vragen op hun website. Dat heb ik uiteraard bij deze gedaan en het ziet er prachtig uit.


My Page in the book

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: