De keuze op Flickr is rond wat betreft de topfoto’s van dit jaar. Mijn foto’s kwamen uit duizenden naar voren als een 4e plaats, een een 2e plaats en een 1e plaats. Ik laat ze graag nog even aan je zien.

Een vierde plaats in de top 2015 van Duitsland.

Grass, Bokeh And A Litle Beam Of Sunlight

Een tweede plaats in Nederland.

The Sky Is The Limit

Een eerste plaats in Macedonië.

Reflecting Albania

In de tekst bij de foto staat een link naar de presentatie van de foto’s van het jaar van dat land. Bij de foto van Macedonië staat ook nog een link naar het weblog van Flickr waar alle foto’s vermeld staan die de eerste plaats in hun land hebben gehaald. De moeite waard om te bekijken.

Dit geeft natuurlijk wel inspiratie om weer door te gaan, gelijkertijd denk ik na over nieuwe uitdagingen. We zullen zien war het nieuwe jaar ons brengt en wat voor foto’s ik jullie ga presenteren. In ieder geval ben ik al begonnen met wat meer abstract werk wat veel plezier geeft en wat ook veel waardering krijgt. Daar zal ik dus zeker mee doorgaan. Als je op de hoogte wilt blijven kun je de foto’s bekijken op Flickr.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: