Ik kom aan het eind van de serie video‘s over straatfotografie die gepubliceerd worden op Youtube. Binnekort komt de 20e video uit en dat is voorlopig de laatste. Niet dat ik er niet meer wil maken, maar dan zijn haast al mijn straatfoto’s op video gezet. Speel je ze af in de afspeellijst dan heb je nu zeker een uur kijkplezier naar alleen straatfoto’s. Wellicht dat ik in de toekomst ook andere foto’s op video ga zetten zoals ik met “Winter” en “Abstract” al heb gedaan.

De afspeellijst over straatfotografie kun je hier bekijken. Hier onder kun je door de foto’s bladeren die op Flickr staan. Door op een foto te klikken spring je naar de foto op Flickr.

Like Father Like Son, Two Hands

De foto’s die in de afspeellijst staan kun je downloaden op Flickr. Ze zijn in het publieke domein geplaatst met de restrictie dat als je ze gebruikt mijn naam vermeld, liefst met een link naar deze website.

De categorie straatfoto’s groeit snel en op enig moment, als alles bijgewerkt is zullen alle straatfoto’s vrij te downloaden zijn. Allemaal vind je ze bij elkaar in het album “Streets“. De anderen zijn makkelijk te herkennen omdat er een beperkt aantal foto’s in staan van een bepaald onderwerp, zoals de “Minaret Series“.

Als er weer een uitbreiding komt van deze afspeellijst zal ik je op de hoogte houden.

Lees ook

Het is alleen maar eerlijk om te delen: