Deel dit met anderen...

Vandaag ben ik begonnen met de rubriek “The Daily Shot” op Flickr. Iedere dag zal ik daar een foto plaatsen die ik gemaakt heb met de Sony RX100. Dit compacte cameraatje kan ik toch gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

[wc_spacing size=”20px” class=””][/wc_spacing]

Vind je het leuk om ook de foto’s te bekijken die in de galerijen zitten dan kun je dat ook op Flickr doen. Om het je gemakkelijk te maken heb ik de foto’s ondergebracht in een album. Alle foto’s die daar in zitten staan in een album, je kunt de groei van het album vanaf nu mooi volgen. Je kunt ook hier onder bladeren in de foto’s, als je een foto ziet waar je meer van wilt weten dan kun je op de foto klikken en dan word je naar Flickr geleid naar de betreffende foto. Daar kun je dan zien wat de reacties op de foto zijn en meer.

The Brady Bunch

Lees ook


Deel dit met anderen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *