Nieuwe presets voor Silver Efex

Ik heb een aantal gemaakt voor mijn portretten in . Deze presets kun je op deze downloaden om te gebruiken voor je ’s. Toen ik begon met het maken en beschikbaar stellen van presets werd ik wel eens gevraagd of ik zo mijn eigen creativiteit niet weg gaf. Dat is het natuurlijk nooit voor 100%. Een is een voorinstelling, na het gebruik er van moet je meestal nog wat instellingen verfijnen om het gewenste resultaat voor juist die foto weer goed te krijgen.

Na dit verhaal, op naar de presets. Het zijn er 11 in totaal en ik heb ze gemaakt voor mijn portretten, meestal straatportretten. Alle voorbeelden kun je hier onder zien. Als je op een foto klikt kun je ze bekijken op volledig formaat met een zwarte achtergrond.

Als je de presets wil downloaden dan kan dat hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *