Nieuwe foto’s op EyeEm

Macrofoto’s van zijn gepubliceerd op EyeEm. Dit betekend dat voor een 13 tal van mijn ’s nu licenties zijn te voor levenslang gebruik. De licenties zijn er in diverse versies, waarvan de versie voor gebruik op het web de goedkoopste is. Sowieso wil ik al mijn foto’s die niet public domain zijn beschikbaar stellen voor een . Als je een foto ziet op Flickr welke nog niet aangeboden is via , neem dan even contact met me op, dan plaats ik hem daar.

Op deze heb je een mooi voorbeeld van de foto’s in webformaat. Ik gebruik ze hier zelf in het aangepaste formaat om een redelijke laadsnelheid van de pagina te houden. Alle foto’s die je in dit artikel ziet zijn in dat formaat en dus ook als zodanig door jou te gebruiken.

Wil je een messcherpe afdruk maken of het gebruiken voor publicatie in een boek? Dan is ook daar en licentie voor en krijg je de foto in volledig formaat, meestal 24 Megapixels.

Neem eens een kijkje of er wat voor je bij zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *