De nieuwe uitdaging, 7 zwart-wit foto’s in een week

De nieuwe uitdaging voor deze week op Facebook ben ik vandaag mee begonnen. Ze worden ook gepubliceerd op Flickr waar je de ’s op groot formaat kunt downloaden. ’s op Facebook hebben namelijk geen copyright, niet voor Facebook in ieder geval. Dan kan ik ze maar beter vrijgeven voor gebruik door iedereen. Het moeten ’s zijn zonder mensen en het is de bedoeling dat je iedere dag een nieuw persoon nomineert om mee te doen. Wil je een nominatie ontvangen? stuur me dan even een bericht.

Zoals gezegd is de foto te downloaden op groot formaat op . De foto heeft een Attribution wat betekend dat je hem vrij mag gebruiken maar wel mijn naam moet vermelden als je hem gebruikt bij een publicatie, dus ook op internet.

Voor al mijn foto’s maak ik gebruik van Silver Efex  van de dus daar is het ook nog eens een voorbeeld voor. De die ik hier eventueel voor maak zal ik publiceren op deze zodat je ze zelf ook kunt gebruiken.

De foto hier boven is de eerste foto, je kunt hem ook downloaden of bekijken op Flickr door op onderstaande foto te klikken.

It's A Grainy Gray World

Er staan al veel presets op de website die je kunt downloaden, ga daar nu naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *