Boeken over landschapsfotografie

Ik heb een nieuwe categorie aangemaakt over . Zoals alle hier zijn dat weer E-, ze zijn dus online te lezen. De heb ik verzameld van de ISSUU. Als je daar lid van wordt kun je de boeken vaak ook downloaden in PDF formaat zodat je ze ook kunt lezen op je reader. Ik ga de documentatie wat sneller uitbreiden dus kijk regelmatig naar de veranderingen. Als je lid bent van ISSUU en je ziet een boek dat de moeite waard is voor deze website, geef dan even een bericht via contact. Dan kan ik het boek eventueel opnemen op deze website. Dat geld natuurlijk ook voor andere relevante interessante onderwerpen. De categorie landschapsfotografie wordt nu eerst verder gevuld omdat dit uiteraard ook een zeer populair onderwerp is. Daarna zal wellicht nog macrofotografie worden toegevoegd. Ik informeer je als dat zover is.

The scaffolding
The Scaffolding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *